Menyer
Kontakt ossKonferansemenyer
Lunsjbuffet
- Kyllingryte m/ ris og salat
- Stroganoff m/ ris og salat
- Lasagne m/ salat og foccacia
- Søtpotetsuppe m/ foccacia
- Bakt potet m/ tilbehør
- Kyllingsalat m/ husets dressing og foccacia
Pausemat
- Fruktfat
- Rykende fersk gjærbakst
Konferansepakker
Pakke 1
1-100 personer: 5 000,-
101-200 personer: 9 500,-
Over 200 personer: 15 000,-
- Kaffe/te/isvann hele dagen.
- Rigg med ønsket oppsett
- Teknisk grunnpakke (LLB) med en trådløs mikrofon og to bøylemikrofoner
- Prosjektor og lerret
- Wifi
Pakke 2
Leie fra pakke 1 kommer i tillegg.
- En servering av frukt og bakst
- Kaffe/te/isvann hele dagen
- Rigg med ønsket oppsett
- Teknisk grunnpakke (LLB) med en trådløs mikrofon og to bøylemikrofoner
- Prosjektor og lerret
- Wifi
Pakke 3
- Lunsjbuffet
- En servering av frukt og bakst
- Kaffe/te/isvann hele dagen
- Rigg med ønsket oppsett
- Teknisk grunnpakke (LLB) med en trådløs mikrofon og to bøylemikrofoner
- Prosjektor og lerret
- Inkludert leie
- Wifi
Kontakt oss for priser på Pakke 2 og Pakke 3.
Mineralvann kommer i tillegg. Det er også mulighet for å kjøpe på stedet.
Selskapsmeny
Vi tilbyr 3-retters til selskap slik som bryllup, firmafester ol. Vi tilbyr også noe søtt som ferskt gjærbakst og/eller frukt til velkomst. Vi legger også tilrette for ønsker.
Meny 1
Forrett:
Bakte beter, chevre krem, salat og ristede gresskarfrø.
Hovedrett:
Okse indrefilet, kremet peppersaus, sellerirotpure, bakte rotgrønnsaker og urtebakte småpoteter.
Dessert:
Hjemmelaget Sjokoladefondant med vaniljeis og friske bær.
Meny 2
Forrett:
Oksecarpaccio, parmesan, rucola, kapers, olivenolje og havsalt.
Hovedrett:
Langtidsbakt kyllingbryst, rullet i spekeskinke, Kraftig rødvinsaus. Stekte friske grønnsaker og småpoteter.
Dessert:
60 % Valhrona Sjokolademousse, friske bær og pasjonsfrukt coulies.
Meny 3
Forrett:
Salat med Argentinske villreker, granateple og syrlig vinagrette.
Hovedrett:
Helstekt ytrefilet av svin, skogsoppsaus, rotgrønnsaker og urtebakte amandinepoteter.
Dessert:
Pasjonsfruktpannacotta og friske bær.
Meny 4
Forrett:
Honningbakt hakido gressskar, sprø spekeskinke, burrata og salvie.
Hovedrett:
Helstekt Hjort ytrefilet, sopp, løk, bacon, sellerirotpure, kremet viltsaus og rosmarinstekte småpoteter.
Dessert:
«Sol på tallerken» Hvit sjokolademousse, glasert med pasjonsfrukt, mandelcrumble og friske bær.
Kontakt oss for andre menyer (julebord, sommerfest el.) og priser.