Våre fasiliteter

Konferansesalen

Konferansesalen på 529 m² kan ta inntil 500 gjester i konferanseoppsett, og inntil 350 gjester i bankettoppsett. Vi rigger etter dine ønsker og hjelper deg med å finne det oppsettet som passer ditt arrangement best.

Sammen skaper vi den stemningen som passer perfekt til ditt event. Den fastmonterte scenen, og de tekniske fasilitetene gjør at salen passer ypperlig for både kurs og konferanser, bryllup og jubileer der mange skal delta.

I kombinasjon med foajéen kan også salen rigges opp til utstilling eller messer.

 

Foajé

I firekte tilknytning til konferansesalen finner du en stor og lys foajé som skaper perfekt rammer for mingling. Denne er ypperlig egnet for mindre kurs, konferanser og jubiléer. I kombinasjon med konferansesalen eller uteområdet, vil foajéen også fungere til messeutstilling

Foajéen har en størrelse på 474 m² og inneholder både sittegrupper, en stemningsfull bar og en romslig garderobe. 

Peisestua

Torp konferansesenter har en egen peisestue med et koselig og personlig preg. Peisestua, med egen separat inngang fra undertasjen, er egnet for private selskap, kurs eller mindre konferanser.

Lokalene som er på 135 m² er lyse og moderne med en stilig, murt peis. Peisestua er utstyr med miniscene, projektor og lydanlegg. Utearealene foran festsalen gir gode muligheter til å kombinere events og arrangementer inne, med et avbrekk i våre uteararaler.

Møterom

Vi har flere møterom egnet til mindre grupper og møter. Alle møterom er utstyrt med projektor og lerret.

Torp Konferansesenter har også egen gymsal som kan rigges opp til større møter eller grupper.

Uteområdet

Våre uteområder ligger idyllisk og avskjermet til og gir gode muligheter til å utvide ditt arrangement med spennende aktiviteter.

Vi har 2 fotballbaner, en sandvolleyballbane og en godt utstyrt grillplass. I skogen finnes det en artig hinderløype for barn og vi har også en romslig lekeplass.

Foran sentert finnes et stort grøntområde og et stort vrimleområdet perfekt til utstilling og mingling.

Over 150 gratis parkeringsplasser

Ved innkjørselen har vi en parkeringsplass som rommer over 150 biler.