AW-529253357

Konferansemenyer

Lunsjbuffet
  • Kyllingryte m/ ris og salat
  • Stroganoff m/ ris og salat
  • Lasagne m/ salat og foccacia
  • Søtpotetsuppe m/ foccacia
  • Bakt potet m/ tilbehør
  • Kyllingsalat m/ husets dressing og foccacia
Pausemat
  • Fruktfat
  • Rykende fersk gjærbakst

Konferansepakker

Pakke 1 

1-100 personer:       5 000,-
101-200 personer:   9 500,-
Over 200 personer:  15 000,-

  • Kaffe/te/isvann hele dagen.
  • Rigg med ønsket oppsett 
  • Teknisk grunnpakke (LLB) med en trådløs mikrofon og to bøylemikrofoner 
  • Prosjektor og lerret 
  • Wifi 

Pakke 2

Leie fra pakke 1 kommer i tillegg.

  • En servering av frukt og bakst
  • Kaffe/te/isvann hele dagen
  • Rigg med ønsket oppsett 
  • Teknisk grunnpakke (LLB) med en trådløs mikrofon og to bøylemikrofoner 
  • Prosjektor og lerret 
  • Wifi 

    Pakke 3

    • Lunsjbuffet
    • En servering av frukt og bakst
    • Kaffe/te/isvann hele dagen
    • Rigg med ønsket oppsett 
    • Teknisk grunnpakke (LLB) med en trådløs mikrofon og to bøylemikrofoner 
    • Prosjektor og lerret 
    • Inkludert leie
    • Wifi 

    Kontakt oss for priser på Pakke 2 og Pakke 3.

    Mineralvann kommer i tillegg. Det er også mulighet for å kjøpe på stedet.

    Selskapsmeny

    Vi tilbyr 3-retters til selskap slik som bryllup, firmafester ol. Vi tilbyr også noe søtt som ferskt gjærbakst og/eller frukt til velkomst. Vi legger også tilrette for ønsker.

    Meny 1

    Forrett:
    Bakte beter, chevre krem, salat og ristede gresskarfrø.  

    Hovedrett:
    Okse indrefilet, kremet peppersaus, sellerirotpure, bakte rotgrønnsaker og urtebakte småpoteter. 

    Dessert: 
    Hjemmelaget Sjokoladefondant med vaniljeis og friske bær.
     

     

    Meny 2

    Forrett:
    Oksecarpaccio, parmesan, rucola, kapers, olivenolje og havsalt.    

    Hovedrett:
    Langtidsbakt kyllingbryst, rullet i spekeskinke, Kraftig rødvinsaus. Stekte friske grønnsaker og småpoteter.

    Dessert:
    60 % Valhrona Sjokolademousse, friske bær og pasjonsfrukt coulies.  

    Meny 3  

    Forrett:
    Salat med Argentinske villreker, granateple og syrlig vinagrette.   

    Hovedrett:
    Helstekt ytrefilet av svin, skogsoppsaus, rotgrønnsaker og urtebakte amandinepoteter. 

    Dessert:
    Pasjonsfruktpannacotta og friske bær.
     

     

    Meny 4

    Forrett:
    Honningbakt hakido gressskar, sprø spekeskinke, burrata og salvie.  

    Hovedrett:
    Helstekt Hjort ytrefilet, sopp, løk, bacon, sellerirotpure, kremet viltsaus og rosmarinstekte småpoteter.  

    Dessert:
    «Sol på tallerken» Hvit sjokolademousse, glasert med pasjonsfrukt, mandelcrumble og friske bær. 

    Kontakt oss for andre menyer (julebord, sommerfest el.) og priser.

    Ta kontakt