Bevertning

Konferansemeny

Lunsjbuffet

Kyllingsalat

m/ huset dressing og foccaccia

Stroganoff

m/ ris og salat

Lasagne

m/ salat og foccacia

Søtpotetsuppe

m/ foccacia

Bakt potet

m/ tilbehør

Pausemat

Varm bakst

av ulike slag

Fruktfat

Selskapsmeny

Meny 1

Forrett:
Spekeskinke med melon

Hovedrett:
Kalkunfilet eller svinefilet med urtestekte småpoteter og fløtesaus
Fritt valg: brokkolisalat eller waldorfsalat

Dessert:
Valgfri dessert*  

Meny 2

Forrett:
Bakte rødbeter med chevrekrem og karamelliserte nøtter

Hovedrett:
Ovnsstekt torskefilet med søtpotetpure, sprøstekt spekeskinke og friske grønnsaker

Dessert:
Valgfri dessert*  

Meny 3

Forrett:
Limemarinert laksespyd på seng av mangosalat

Hovedrett:
Helstekt indrefilet av okse, rødvinssaus, poteter og grønnsaker
Fritt valg:
– Poteter; urtestekte, mos, kokte
– Grønnsaker; søtpotetpure, sellerirotpure, pastinakkpure, sesongens grønnsaker

Dessert:
Valgfri dessert* 

Desserter

Sjokoladefondant med vaniljeis og friske bær

Panna cotta med bringebærcoulis

Key Lime Pie

Isdrøm – Husets syrlige bringebærsorbe med basilikum, vaniljeis og pistasjnøtter

Kontakt oss for andre retter etter sesong (julebord, sommerfest el.)