AW-529253357

Bevertning

Konferansemeny

Lunsjbuffet

Kyllingsalat

m/ huset dressing og foccaccia

Kyllingryte

m/ ris og salat

Stroganoff

m/ ris og salat

Lasagne

m/ salat og foccacia

Søtpotetsuppe

m/ foccacia

Bakt potet

m/ tilbehør

Pausemat

Varm bakst

av ulike slag

Fruktfat

Selskapsmeny

Meny 1

Forrett:
Bakte beter, chevre krem, salat og ristede gresskarfrø.  

Hovedrett:
Okse indrefilet, kremet peppersaus, sellerirotpure, bakte rotgrønnsaker og urtebakte småpoteter. 

Dessert:
Hjemmelaget Sjokoladefondant med vaniljeis og friske bær.  

Meny 2

Forrett:
Oksecarpaccio, parmesan, rucola, kapers, olivenolje og havsalt.    

Hovedrett:
Langtidsbakt kyllingbryst, rullet i spekeskinke, Kraftig rødvinsaus. Stekte friske grønnsaker og småpoteter.

Dessert:
60 % Valhrona Sjokolademousse, friske bær og pasjonsfrukt coulies.  

Meny 3

Forrett:
Salat med Argentinske villreker, granateple og syrlig vinagrette.   

Hovedrett:
Helstekt ytrefilet av svin, skogsoppsaus, rotgrønnsaker og urtebakte amandinepoteter. 

Dessert:
Pasjonsfruktpannacotta og friske bær.  

Meny 4

Forrett:
Honningbakt hakido gressskar, sprø spekeskinke, burrata og salvie.  

Hovedrett:
Helstekt Hjort ytrefilet, sopp, løk, bacon, sellerirotpure, kremet viltsaus og rosmarinstekte småpoteter.  

Dessert:
«Sol på tallerken» Hvit sjokolademousse, glasert med pasjonsfrukt, mandelcrumble og friske bær. 

Kontakt oss for andre retter etter sesong (julebord, sommerfest el.)

Ring oss

33 74 01 01

Send os en e-post

salg@torpkonferansesenter.no