Bevertning

Konferansemeny
Lunsjbuffet
Kyllingsalat
m/ huset dressing og foccaccia
Stroganoff
m/ ris og salat
Lasagne
m/ salat og foccacia
Søtpotetsuppe
m/ foccacia
Bakt potet
m/ tilbehør
Pausemat
Varm bakst
av ulike slag
Fruktfat
Selskapsmeny
Meny 1
Forrett:
Spekeskinke med melon
Hovedrett:
Kalkunfilet eller svinefilet med urtestekte småpoteter og fløtesaus
Fritt valg: brokkolisalat eller waldorfsalat
Dessert:
Valgfri dessert*
Meny 2
Forrett:
Bakte rødbeter med chevrekrem og karamelliserte nøtter
Hovedrett:
Ovnsstekt torskefilet med søtpotetpure, sprøstekt spekeskinke og friske grønnsaker
Dessert:
Valgfri dessert*
Meny 3
Forrett:
Limemarinert laksespyd på seng av mangosalat
Hovedrett:
Helstekt indrefilet av okse, rødvinssaus, poteter og grønnsaker
Fritt valg:
– Poteter; urtestekte, mos, kokte
– Grønnsaker; søtpotetpure, sellerirotpure, pastinakkpure, sesongens grønnsaker
Dessert:
Valgfri dessert*
Desserter
Sjokoladefondant med vaniljeis og friske bær
Panna cotta med bringebærcoulis
Key Lime Pie
Isdrøm – Husets syrlige bringebærsorbe med basilikum, vaniljeis og pistasjnøtter
Kontakt oss for andre retter etter sesong (julebord, sommerfest el.)
