Bevertning

Konferansemeny
Lunsjbuffet
Kyllingsalat
m/ huset dressing og foccaccia
Stroganoff
m/ ris og salat
Lasagne
m/ salat og foccacia
Søtpotetsuppe
m/ foccacia
Bakt potet
m/ tilbehør
Pausemat
Varm bakst
av ulike slag
Fruktfat
Selskapsmeny
Meny 1
Forrett:
Bakte beter, chevre krem, salat og ristede gresskarfrø.
Hovedrett:
Okse indrefilet, kremet peppersaus, sellerirotpure, bakte rotgrønnsaker og urtebakte småpoteter.
Dessert:
Hjemmelaget Sjokoladefondant med vaniljeis og friske bær.
Meny 2
Forrett:
Oksecarpaccio, parmesan, rucola, kapers, olivenolje og havsalt.
Hovedrett:
Langtidsbakt kyllingbryst, rullet i spekeskinke, Kraftig rødvinsaus. Stekte friske grønnsaker og småpoteter.
Dessert:
60 % Valhrona Sjokolademousse, friske bær og pasjonsfrukt coulies.
Meny 3
Forrett:
Salat med Argentinske villreker, granateple og syrlig vinagrette.
Hovedrett:
Helstekt ytrefilet av svin, skogsoppsaus, rotgrønnsaker og urtebakte amandinepoteter.
Dessert:
Pasjonsfruktpannacotta og friske bær.
Meny 4
Forrett:
Honningbakt hakido gressskar, sprø spekeskinke, burrata og salvie.
Hovedrett:
Helstekt Hjort ytrefilet, sopp, løk, bacon, sellerirotpure, kremet viltsaus og rosmarinstekte småpoteter.
Dessert:
«Sol på tallerken» Hvit sjokolademousse, glasert med pasjonsfrukt, mandelcrumble og friske bær.
Kontakt oss for andre retter etter sesong (julebord, sommerfest el.)
