AW-529253357

Bryllup

Vi på Torp Konferansesenter har lang erfaring med å gjennomføre bryllupsfester og vielser i vårt bryllupslokale. Å feire bryllup er en av livets viktigste markeringer. Vårt mål og ønske er at brudeparet og gjester skal få en opplevelse de sent, helst aldri vil glemme. Noen ønsker å feire den store dagen med bare de aller nærmeste, mens andre ønsker å feire med kjente fra fjern og nær. Vi kan gi dere akkurat den atmosfæren som dere ønsker. I skjermet og idylliske omgivelser skaper vi en perfekt ramme for deres drømmebryllup i vårt bryllupslokale.

Kontakt oss for en omvisning, priser eller andre spørsmål.

post@torpkonferansesenter.no

33 74 01 01

Kundeutsagn

10/10! Torp Konferansesenter gjør alt for å gjøre dagen perfekt! Finner alltid gode løsninger og går ut av deres vei for at dagen skal bli perfekt! En perle av et sted.

– Sanni og Agnes 

Se en kort videosnutt av bryllupet her

Torp Konferansesenter yter kundeservice i særklasse! De gir god og tett oppfølging rundt bryllupsforberedelsene, og bidrar til at dagen blir uforglemmelig!

– Iselinn og Amund 

Vi var så fornøyde med planleggingsprosessen og gjennomføringen. De var pålitelig, engasjerte og veldig profesjonelle. Maten og servicen var upåklagelig, og gjestene og vi var veldig fornøyde!

– Karin og Christian