AW-529253357

Bryllup

Vi på Torp Konferansesenter har lang erfaring med å gjennomføre både bryllupsfester og vielser i vårt bryllupslokale, også utendørs. Å feire bryllup er en av livets viktigste markeringer. Vårt mål og ønske er at brudeparet og gjester skal få en opplevelse de sent, men helst aldri vil glemme. Noen ønsker å feire den store dagen med bare de aller nærmeste, mens andre ønsker å feire med kjente fra fjern og nær. Vi kan gi dere akkurat den atmosfæren som dere ønsker og strekker oss langt for å oppfylle alle ønsker. I skjermet og idylliske omgivelser skaper vi en perfekt ramme for deres drømmebryllup i vårt bryllupslokale.

Brudepar sier dette om oss

bryllup, bryllupslokale

Torp Konferansesenter yter kundeservice i særklasse! De gir god og tett oppfølging rundt bryllupsforberedelsene, og bidrar til at dagen blir uforglemmelig!

Iselinn & Amund

bryllup, bryllupslokale

Vi var så fornøyde med planleggingsprosessen og gjennomføringen. De var pålitelig, engasjerte og veldig profesjonelle. Maten og servicen var upåklagelig. Gjestene og vi var veldig fornøyde!

Karin & Christian

bryllup, bryllupslokale

10/10! Torp Konferanesenter gjør alt for å gjøre dagen perfekt! Finner alltid gode løsninger og går ut av deres vei for at dagen skal bli perfekt! En perle av et sted.

Sanni & Agnes

bryllup og bryllupslokale
Bryllup og bryllupslokale
bryllup og bryllupslokale
bryllup og bryllupslokale
Kurslokaler og konferanse, bryllup
bryllupsblomster, portal

Planlegger du bryllup?

Vi hjelper deg med din drømmedag!

Fasilitetene

Vi har fasiliteter til både store og små bryllup. På en sommerfylt dag har vi den perfekte uteplassen i idylliske omgivelser til en utendørs vielse. 

Book ditt bryllupslokale nå!

Ring oss

33 74 01 01

Send oss en e-post

Salg@torpkonferansesenter.no