AW-529253357

 

Moderne

fasiliteter

 

Torp Konferansesenter tilbyr multimediatjenester til ditt arrangement, med noe av markedets nyeste og mest pålitetlige utstyr.Våre dyktige teknikere står alltid klare til å hjelpe slik at ditt arrangement kan foregå uten problemer.

LYD: Et fastmontert moderne lydanlegg gir deg klar og jevn lyd i hele salen. Vi har også mobile lydanlegg til lyd i andre rom.

LYS: Konferanserommet har moderne lyssetting av sal og scene. Lyset brukes til å sette stemning og gi fokus.

BILDE: To store lerreter med lyssterke prosjektorer gir et klart bilde for alle. Våre møterom er utstyrt med prosjektor.

Konferansesalen

Konferansesalen på 529 m2 kan ta inntil 500 gjester i konferanse-
oppsett, og inntil 350 gjester i langbordoppsett. Vi rigger etter dine ønsker og hjelper deg med å finne det oppsettet som passer ditt arrangement best.

Festsalen

Torp konferansesenter har en egen peisestue med et koselig og personlig preg. Peisestua er nyoppusset i 2019 og med egen separat inngang fra undertasjen, er egnet for private selskap, kurs eller mindre konferanser.
Lokalet er på 135 m2. Peisestua er utstyr med miniscene, projektor og lydanlegg. Utearealene foran festsalen gir gode muligheter til å kombinere events og arrangementer både inne og ute.

Foajé

I direkte tilknytning til konferansesalen finner du en stor og lys foajé som skaper perfekt rammer for mingling. Denne er ypperlig egnet for mindre kurs, konferanser og jubiléer.
Foajéen fungerer også bra til messeutstillinger.
Foajéen har en størrelse på 474 m2 og inneholder både sittegrupper, en romslig bar og garderobe.

Møterom

Vi har flere møterom egnet til mindre grupper og møter.
Alle møterom er utstyrt med projektor og lerret og alle rekvisita for en vellykket konferanse.

Velg mellom:
DYNAMIKK: 10-12pers

BEGEISTRING: 50
(24 ved skoleoppsett)
STRATEGEN: 10-12 pers
INNSIKTEN: 10-12 pers

Uteområdet

Våre uteområder ligger idyllisk og avskjermet til og gir gode muligheter til å utvide ditt arrangement med spennende aktiviteter. Vi har 2 fotballbaner, en sandvolleyballbane og en godt utstyrt grillplass. I skogen finnes det en artig hinderløype for barn og vi har også en romslig lekeplass. Foran senteret finnes et stort grønt- og vrimleområdet perfekt til utstilling og mingling.

Parkering

Like utenfor konferansesenteret finner du en stor og romslig parkeringsplass med plass opptil 200 biler på sommerstid, og opptil 150 biler på vinterstid.

Ta kontakt